Oтборите на Лудогорец и Берое се изправят един срещу друг в сблъсък от 29-ия

...
Oтборите на Лудогорец и Берое се изправят един срещу друг в сблъсък от 29-ия
Коментари Харесай

Лудогорец иска да затвърди първото си място срещу Берое

Oтборите на Лудогорец и Берое се изправят един против различен в конфликт от 29-ия кръг на efbet Лига. Срещата е с начален час 20:30 и ще бъде излъчена директно в ефира на DIEMA SPORT, а Gong.bg ще наблюдава всичко най-интересно онлайн.

Двата отбора влизат в чудесно въодушевление преди борбата в Разград. " Орлите " на Ивайло Петев взеха извънредно значима победа с 1:0 над ЦСКА, с която се изкачиха на първото място във краткотрайното класиране с актив от 68 точки. 

Съставът на Николай Киров пък изигра добър мач и взе подобаващ триумф с 1:0 над Пирин Благоевград. С този резултат " зелените " се върнаха на победния път, като по този метод събраха 27 пункта. 

Лудогорец няма право на неточност в конфликта с Берое, защото разликата с " алените " към момента е прекомерно дребна. След идването на Ивайло Петев тимът играе извънредно сполучлив футбол, като треньорът на разградчани влезе в историята на клуба.

Срещу ЦСКА  той води " орлите " за осми път след своето завръщане, като завоюва всичките 8 срещи, което е и най-хубавият старт за ментор отпред на " орлите ". Предвид не изключително блестящите игри на старозагорци през този сезон е изцяло евентуално тази серия да продължи и през днешния ден на " Хювефарма сцена ". 

Вероятни сформира:

Лудогорец : Падт, Пипа, Пластун, Русо, Фон Витри, Пьотровски, Гонсалвеш, Видал, Делев, Десподов, Тиаго;

Берое : Георгиев, Челич, Амбулич, Машедо, Гомес, Юсеин, Станчев, Георгиев, Ромарио, Мара, Трибуле;
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР